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In this post, I’ll show you a quick recipe for cheese gnocchi with broccoli. A delicious and easy recipe for a lunch break or a quick evening.
Gnocchi are one of my absolute favorite ingredients when things have to be done quickly. I like to combine them with fresh vegetables and delicious sauces. Gnocchi are also very good as soul food if you combine them with cheese, as here. My cheese gnocchi with broccoli are super creamy and the cheese still pulls strings in the sauce. A real dream for cheese lovers!
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Nutritional Information per serving
Calories: 600 – Protein: 21g – Fat: 20g – Carbs: 81g
Käse Gnocchi mit Brokkoli
Ingredients
- 400g Gnocchi
- 20g Butter
- 1 EL Mehl
- 70g geriebener Mozzarella
- 20g Parmesan
- 70g Brokkoli Röschen
- Salz, Pfeffer, Muskat
Directions
- Step 1 Die Gnocchi in etwas Butter von allen Seiten goldbraun anrösten.
- Step 2 Währenddessen Butter in einem Topf schmelzen und mit Mehl zügig verrühren. Mit Milch rührend aufgießen und aufkochen lassen, bis eine dickere Soße entsteht. Diese immer weiter rühren und nach Bedarf Flüssigkeit hinzugeben.Den Mozzarella und Parmesan unterrühren und die Soße mit Salz, Pfeffer und Muskat abschmecken.
- Step 3 Die Brokkoliröschen in die Soße geben und garen lassen (bei TK Röschen
- Step 4 frische Röschen vorher kochen). Zuletzt die Gnocchi unterheben und servieren.